Megújult oldal
Webmester - 2015. 05. 01. 17:00

Rég jelentkeztem, most azonban izgalmas hírem van. Katt a tovább linkre a részletekért.

Mint az látszik (bár lehet csak másodszorra tűnik fel :) ), az oldal kisebb átalakuláson megy át. Igazából a változás sokkal nagyobb mint gondolnátok: az oldal teljesen újraírásra kerül(t) az alapjaitól kezdve.

Erre leginkább azért volt szükség, mert már nagyon eljárt az idő a régi oldal felett. Több mint 6 éve készült az előző verzió. Ennyi idő a webes világban nagyon sok, rengeteg új trend, technológia jelenik meg, mely legfőképp a felhasználói élményt befolyásolja. Az elmúlt 6 évben elterjedtek az okostelefonok, melyekről a webes forgalom már nem elhanyagolható. A régi oldal mobiltelefonon igen kényelmetlen élmény volt. Próbálja ki az újat, mely megfelel a mai elvárásoknak, és érteni fogja miről beszélek. De ez csak egy ok a sokból, amiért szükség volt az újításra.

Mivel még jelentős munka van hátra, így még kicsit titokzatoskodnék a részletekkel, és apránként leplezném le az újdonságokat. Egyelőre csak annyit áturlnék el, hogy technológia váltás történt. Az új oldal már nem PHP alapokon fut. Mondanám, hogy várom a tippeket az új technológiára, de sajnos a kommentelés még nem működik :( Így a várakozás marad, de nem sokára jelentkezek a részletekkel.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, nézz vissza gyakran újabb részletekért.

Címkék: gotdesign